Thursday 8 September 2011

Melatoninpaus

Barnen har nu paus i melatoninätandet. Det verkar gå bra. Melatoninet har justerat deras dygnsrytm, så de somnar så bra på kvällarna(mestadels i alla fall).

Tryckklädesundersökningen startar denna månad (mer om den kan du läsa i tidigare blogginlägg), det skall bli spännande att se om sonen godkänner tryckkläderna på sig varje dag. Sedan avslutas undersökningen, och vi får ta ställning till om tryckkläderna hjälpte oss eller om det blir aktuellt med ev. medicinering. För tillfället klarar båda barnen av sin skola så bra, så jag tycker faktiskt att de kanske kommer klara sig utan en tid framöver.
Men äldsta dottern skulle nog troligen bli hjälpt av att få något som hjälper henne fokusera. Hon satt med läxorna över 3 timmar igår, och då tyckte jag att hon arbetade bra utan att flamsa omkring alltför mycket.

Och sonen blev bjuden på ytterligare ett kalas! Till en tjej, som han tycker mycket om. Så jag skall gå och köpa något extra fint åt denna flicka idag, som han får ge som present.

Sonens båda terapier har inletts och han verkar nöjd med dem. Och varför skulle han inte det, han har underbara terapeuter som arbetar med honom? Jag fick bara så roligt när sonen berättade vad han hade sagt åt talterapeuten som frågat om hans sommar. Han hade sovit, vilat och lyssnat på de vuxna. FNISS.
Alla roliga aktiviteter hade han glömt bort, alla fisketurer, besök på djurpark och aktivitetspark, cyklandet, kaninskötsel, alla vänner, all simning, stugan, båtturerna osv.

1 comment:

  1. Så skönt att det går så bra just nu. Det är så värdefullt när livet bara flyter på utan krångel och knas för då hinner man ladda batterierna själv också. Och ett kalas till! Vilken liten festprisse! :-) Kram!

    ReplyDelete